Tarieven
Wat kost het?

Kerkelijke Uitvaart €495
In een familiegesprek vraag ik u naar de levensloop en -instelling van de overledene en wat voor hem/haar bronnen van geloof waren. We selecteren samen betekenisvolle teksten en muziek. In de rol van predikant stel ik een persoonlijke en betekenisvolle overdenking op en leid momenten van welkom, gebed en zegen tijdens de afscheidsbijeenkomst.

Algemene Uitvaart – bezinningsmoment €350  
In een familiegesprek vraag ik u naar de levensinstelling en -visie van de overledene en wat voor hem/haar  bronnen van zingeving en inspiratie waren. In de rol van uitvaartspreker stel ik een bezinningsmoment op draag deze voor tijdens de afscheidsbijeenkomst.

Algemene Uitvaart – levensbeschrijving €350
In een familiegesprek vraag ik u naar uw herinneringen aan de overledene en zijn/haar kenmerken,  levensinstelling, hobby’s en levensloop. In de rol van uitvaartspreker stel ik een samenhangende, aansprekende en persoonlijke levensbeschrijving op en draag deze voor tijdens de afscheidsbijeenkomst.

Algemene Uitvaart – ritueel €150
In een familiegesprek bespreken we wat betekenisvolle gedachten, voorwerpen of beelden waren voor de overledene. In de rol van verliesbegeleider stel ik een betekenisvol ritueel voor dat het afscheid nemen en de overgang naar een nieuw tijdperk markeert en leid ik het ritueel tijdens de afscheidsbijeenkomst.

Algemene Uitvaart – bezinningsmoment / levensbeschrijving & ritueel €495
U kunt de keuze voor een bezinningsmoment of levensbeschrijving tijdens de afscheidsbijeenkomst ook combineren met een ritueel.

Begeleidingsgesprek bij rouw
Kennismakingsgesprek: Gratis
Vervolgafspraak: €50
(bij meerdere gezinsleden: €45 p.p.)
Traject van 5 gesprekken: €225

Begeleidingsgesprek bij echtscheiding
Kennismakingsgesprek: Gratis
Vervolgafspraak: €50
(bij meerdere gezinsleden: €45 p.p.)
Traject van 5 gesprekken: €225

Toerusting of workshop
€55 per uur (1 uur uitvoering vraagt eveneens 1 uur voorbereiding)

Praktijk Pauwenveer is vrijgesteld van BTW en brengt dus geen BTW in rekening.

Begeleidingsgesprekken kunnen plaatsvinden in de ruimte van Praktijk Pauwenveer te Hoofddorp, bij u thuis of al wandelend in de natuur. In de regio Hoofddorp, Heemstede, Haarlem, Zandvoort, Aalsmeer, Nieuw-Vennep worden geen reiskosten in rekening gebracht.
Bij verhindering graag uiterlijk 24 uur vooraf uw afspraak afmelden om te voorkomen dat 50% van de afspraakkosten in rekening wordt gebracht.

Informeer bij uw zorgverzekeraar/uitvaartverzekering of kosten  gedeclareerd kunnen worden.

Privacyverklaring Praktijk Pauwenveer